KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

V Warszawskie Dni Różnorodności

 

KIEDY? 10-16 czerwca 2019

10-15 czerwca to szereg wydarzeń towarzyszących, m.in.: warsztaty, pokazy filmowe, debaty i dyskusje, seminaria i wykłady, przedstawienia teatralne, wystawy, gra miejska i wiele innych inspirujących spotkań o różnorodności.

W tym i nasze wydarzenia : Seminarium o aseksualności;  Warsztat „Tęczowa Warszawa”; Gra Miejska „Czy znasz Warszawę … ?” !

16 czerwca  – Niedziela Różnorodności – plenerowy finał wydarzeń, podczas którego czeka na Was moc atrakcji: występy, warsztaty, pokazy, prezentacje organizacji pozarządowych, strefa kulinarna, animacje dla dzieci.

GDZIE?

Tydzień Różnorodności to wydarzenia towarzyszące w wielu miejscach w Warszawie, więcej informacji na fanpage’u: WARSZAWSKIE DNI RÓŻNORODNOŚCI. oraz naszym fanpage'u: Fundacja Q

Niedziela Różnorodności (16 czerwca) odbędzie się w Parku Świętokrzyskim (Pałac Kultury i Nauki).

 

WIĘCEJ INFORMACJI?

Zapraszamy gorąco do polubienia fanpage’a: WARSZAWSKIE DNI RÓŻNORODNOŚCI oraz naszego fanpage'a  :Fundacja Q

Znajdziecie tam nie tylko informacje o wydarzeniach, ale także poznacie inicjatywy, które pracują w stolicy na rzecz różnorodności.

 

Bądźcie z nami! Razem pokażmy, że Warszawa to różnorodne, tolerancyjne, otwarte i nowoczesne miasto.

 

Projekt Warszawskich Dni Różnorodności jest współfinansowany ze środków Urzędu m.st. Warszawy.