V Warszawskie Dni Różnorodności

KIEDY? 10-16 czerwca 2019

10-15 czerwca to szereg wydarzeń towarzyszących, m.in.: warsztaty, pokazy filmowe, debaty i dyskusje, seminaria i wykłady, przedstawienia teatralne, wystawy, gra miejska i wiele innych inspirujących spotkań o różnorodności.

W tym i nasze wydarzenia : Seminarium o aseksualności;  Warsztat „Tęczowa Warszawa”; Gra Miejska „Czy znasz Warszawę … ?” !

16 czerwca  – Niedziela Różnorodności – plenerowy finał wydarzeń, podczas którego czeka na Was moc atrakcji: występy, warsztaty, pokazy, prezentacje organizacji pozarządowych, strefa kulinarna, animacje dla dzieci.

GDZIE?

Tydzień Różnorodności to wydarzenia towarzyszące w wielu miejscach w Warszawie, więcej informacji na fanpage’u: WARSZAWSKIE DNI RÓŻNORODNOŚCI. oraz naszym fanpage'u: Fundacja Q

Niedziela Różnorodności (16 czerwca) odbędzie się w Parku Świętokrzyskim (Pałac Kultury i Nauki).

WIĘCEJ INFORMACJI?

Zapraszamy gorąco do polubienia fanpage’a: WARSZAWSKIE DNI RÓŻNORODNOŚCI oraz naszego fanpage'a  :Fundacja Q

Znajdziecie tam nie tylko informacje o wydarzeniach, ale także poznacie inicjatywy, które pracują w stolicy na rzecz różnorodności.

Bądźcie z nami! Razem pokażmy, że Warszawa to różnorodne, tolerancyjne, otwarte i nowoczesne miasto.

Projekt Warszawskich Dni Różnorodności jest współfinansowany ze środków Urzędu m.st. Warszawy.