Konkurs

Jesteś zwierzolubem? Lubisz fotografować się ze swoim ulubieńcem? Mamy coś dla Was - konkurs fotograficzny dla Ciebie i Twojego pupila!

Wystarczy, że w najbardziej zabawny/wystrzałowy/zaskakujący sposób zrobisz foto swojemu pupilowi.

Na Wasze zgłoszenia czekamy do 16 grudnia! Jeżeli kilka zdjęć dostanie taką samą pulę punktów, zwycięskie zdjęcia wyłoni zarząd fundacji i nasi sponsorzy.

Pamiętajcie! Nie oceniamy zdjęć zwierząt, a pomysł na zdjęcie!

Zdjęcia prosimy wysyłać na nasz fanpage albo wydarzenie konkursowe.

Hasta la Vista!

Regulamin konkursu:
1. Czas trwania konkursu: 4-16 grudnia
2. Aby wziąć udział w konkursie, należy przesłać zdjęcie swojego pupila w dowolnej aranżacji i sytuacji.
3. Wszystkie zdjęcia będą pojawiać się na wydarzeniu.
4. Zdjęcia będą oceniane przez wszystkie osoby, które wejdą na wydarzenie i będą chciały zagłosować.
5. Głosowanie odbywa się poprzez dawanie lajków lub reakcji, można głosować na dowolną liczbę zdjęć. Prosimy tylko o pozytywne oceny, nie dajemy ocen ujemnych i nie krytykujemy fotografii innych uczestników. Nie oceniamy zwierząt, a pomysł na zdjęcie – wszystkie zwierzaki są wg nas piękne.
6. Ogłoszenie wyników nastąpi 18 grudnia. Zwycięzcą zostaje zdjęcie, które otrzyma najwięcej pozytywnych ocen.
8. Wyłaniamy 1,2 i 3 miejsce.
7. W razie gdyby więcej niż jedno zdjęcie otrzymało najwyższą notę, nastąpi tzw. Runda dogrywkowa, gdzie ponownie poprosimy o głosowanie na wybrane już zdjęcia.
8. W przypadku gdy zdjęcia będą uzyskiwać taki sam wynik, poprosimy naszych sponsorów nagród oraz zarząd fundacji o wybór zwycięzców.
9. Nagrodą w konkursie są smycze i obroże.