DISCO "Panie proszą Panie i Panów"

Queerowe DISCO? Zawsze!

27 kwietnia zaprosiliśmy was na parkiet do Baru Studio w ramach LGBT Film Festival razem z Oops Team.

Disco „Panie proszą Panie i Panów” to disco ze starymi przebojami, które nawiązywało do najlepszych disco trendów muzycznych lat 70tych i 80tych. Tego samego wieczoru na scenie pojawił się Madox a o północy konsolę przejęła znana DJ-ka PLISZKA.

Madox to jeden z najbardziej intrygujących artystów młodego pokolenia. Każdy jego koncert jest inspirujący, ale i wstrząsający publicznością. To wyjątkowa, audio-wizualna podróż.
Artysta brał udział w wielu kreatywnych projektach. Jest nie tylko muzykiem, ale angażował się również w projekty, przy których był producentem, fotografem czy nawet projektantem mody. Brał udział w polskich edycjach Mam Talent, Project Runway czy Lipsync Battle.
Jego najbliższe plany to płyta, która podbije nie tylko Polskę, ale cały POPowy świat.