Poradnia psychologiczno-seksuologiczna

Nasi specjaliści:

Agnieszka Wiciak - konsultacje psychologiczne, interwencja kryzysowa, terapia par, warsztaty

Absolwentka Wydziału historycznego Uniwersytetu Adam Mickiewicza w Poznaniu, oraz Psychologii Klinicznej i Zdrowia Uniwersytetu SWPS w Warszawie. Ukończyła Intensywny kurs interwencji kryzysowej. Certyfikat nr.59/2015/ikik.

Ukończyła I stopień Studium Terapii Par w Instytucie Psychologii Zdrowia. Obecnie W trakcie szkolenia trenerskiego w Bobolanum.

Wiedzę z zakresu pomocy psychologicznej zdobywała m in. jako Stażystka w Pogotowiu Niebieska Linia, wolontariuszka w Caritas Polska w Warszawie oraz Itace Centrum Poszukiwań Ludzi Zaginionych. Nieustannie poszerza i pogłębia swoją wiedzę z obszaru seksuologii na kursach w Centrum Medycznym kształcenia Podyplomowego.

Działaczka ruchów społecznych. Współtworzyła i prowadziła przez 4 lat grupę Wiara i Tęcza (skierowaną do chrześcijan LGBTQ+). Obecnie współtwórczyni Fundacji Q, która działa w obszarze i na rzecz mniejszości seksualnych i płciowych.

Prywatnie, w wieloletnim związku partnerskim, wychowuje dwójkę dzieci, oraz psa.

Justyna Bułdys - konsultacje psychologiczne, coaching, warsztaty

zdjęcie Justyny

Kiedy była dzieckiem, spędzała długie godziny na badaniu wszechświata i próbach odpowiedzi na pytanie „jak to działa”. Nieco później ta ciekawość skoncentrowała się głównie na pytaniach „jak ja działam”, „jak inni działają”.

Jest psycholożką, trenerką i coachem. Pracuje indywidualnie oraz z parami metodą CoachWise i metodą Strengthsfinder (coaching mocnych stron). Posiada 16 lat doświadczenia w prowadzeniu warsztatów oraz 8 lat doświadczenia w udzielaniu konsultacji psychologicznych i pracy coachingowej. Występuje na konferencjach naukowych i prowadzi warsztaty jako ekspertka w pracy wsparciowej i rozwojowej z osobami nieheteroseksualnymi. Specjalizuje się w pracy z osobami biseksualnymi i aseksualnymi oraz z parami. Pasjami pisze o psychologii, mi. in. na naszym blogu.

Jej praca opiera się na przekonaniu, że odpowiedzi na pytania o emocje, potrzeby, cele i pragnienia kryją się w każdym z nas, ale nie zawsze potrafimy do nich dotrzeć. Wierzy, że człowiek wie wszystko, co jest mu potrzebne, by być spełnionym i szczęśliwym. Pomaga odkryć tę wiedzę, zaprasza w podróż w głąb samego siebie, poszukuje błyszczących oczu, które mówią, że poszukiwania idą w dobrym kierunku. Docenia kontinuum emocji, które są drogowskazem na ścieżce potrzeb.

Swoje wewnętrzne dziecko rozpieszcza jazdą na deskorolce, grą w piłkę nożną i zachwytem nad przyrodą. Potrzebę odkrywania zaspokaja czytając skandynawskie i niemieckie kryminały. Wolność odnajduje w długich rozmowach i lotach szybowcem. Lubi cieszyć się życiem.

Dominik Haak - konsultacje psychologiczne i seksuologiczne, warsztaty

zdjęcie Dominika

Psycholog, dyplom magistra zdobył na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, ze specjalnością z seksuologii klinicznej i psychoterapii zaburzeń. Członek Polskiego Towarzystwa Seksuologicznego i Polskiego Towarzystwa Psychologicznego.

Jego specjalnością jest pomoc psychologiczna i poradnictwo psychologiczno-seksuologiczne wobec osób zmagających się z niedogodnościami dotyczącymi tematyki orientacji seksualnej oraz tożsamości płciowej. Regularnie poszerza swoją wiedzą poprzez uczestnictwo (bierne i czynne) w międzynarodowych konferencjach seksuologicznych.

Cennik

konsultacje psychologiczne - 120 zł / 50 minut

konsultacje seksuologiczne - 120 zł / 50 minut

sesje coachingowe - 120 zł / 50 minut

terapia par - 120 zł / 60 minut

Zapisy

e-mail: psycholog@fundacjaq.eu

UWAGA!

Jeśli potrzebujesz pomocy / wsparcia, a nie możesz sobie pozwolić na opłacenie sesji, napisz do nas: psycholog@fundacjaq.eu , a znajdziemy rozwiązanie.