KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Poradnia psychologiczno-seksuologiczna

Nasi specjaliści:

Agnieszka Wiciak - konsultacje psychologiczne, interwencja kryzysowa, terapia par, warsztaty

Absolwentka Wydziału historycznego Uniwersytetu Adam Mickiewicza w Poznaniu, oraz Psychologii Klinicznej i Zdrowia Uniwersytetu SWPS w Warszawie. Ukończyła Intensywny kurs interwencji kryzysowej. Certyfikat nr.59/2015/ikik.

Ukończyła I stopień Studium Terapii Par w Instytucie Psychologii Zdrowia. Obecnie W trakcie szkolenia trenerskiego w Bobolanum.

Wiedzę z zakresu pomocy psychologicznej zdobywała m in. jako Stażystka w Pogotowiu Niebieska Linia, wolontariuszka w Caritas Polska w Warszawie oraz Itace Centrum Poszukiwań Ludzi Zaginionych. Nieustannie poszerza i pogłębia swoją wiedzę z obszaru seksuologii na kursach w Centrum Medycznym kształcenia Podyplomowego.

Działaczka ruchów społecznych. Współtworzyła i prowadziła przez 4 lat grupę Wiara i Tęcza (skierowaną do chrześcijan LGBTQ+). Obecnie współtwórczyni Fundacji Q, która działa w obszarze i na rzecz mniejszości seksualnych i płciowych.

Prywatnie, w wieloletnim związku partnerskim, wychowuje dwójkę dzieci, oraz psa.

Justyna Bułdys - konsultacje psychologiczne, coaching, warsztaty

zdjęcie Justyny

Kiedy była dzieckiem, spędzała długie godziny na badaniu wszechświata i próbach odpowiedzi na pytanie „jak to działa”. Nieco później ta ciekawość skoncentrowała się głównie na pytaniach „jak ja działam”, „jak inni działają”.

Jest psycholożką, trenerką i coachem. Pracuje indywidualnie oraz z parami metodą CoachWise i metodą Strengthsfinder (coaching mocnych stron). Posiada 16 lat doświadczenia w prowadzeniu warsztatów oraz 8 lat doświadczenia w udzielaniu konsultacji psychologicznych i pracy coachingowej. Występuje na konferencjach naukowych i prowadzi warsztaty jako ekspertka w pracy wsparciowej i rozwojowej z osobami nieheteroseksualnymi. Specjalizuje się w pracy z osobami biseksualnymi i aseksualnymi oraz z parami. Pasjami pisze o psychologii, mi. in. na naszym blogu.

Jej praca opiera się na przekonaniu, że odpowiedzi na pytania o emocje, potrzeby, cele i pragnienia kryją się w każdym z nas, ale nie zawsze potrafimy do nich dotrzeć. Wierzy, że człowiek wie wszystko, co jest mu potrzebne, by być spełnionym i szczęśliwym. Pomaga odkryć tę wiedzę, zaprasza w podróż w głąb samego siebie, poszukuje błyszczących oczu, które mówią, że poszukiwania idą w dobrym kierunku. Docenia kontinuum emocji, które są drogowskazem na ścieżce potrzeb.

Swoje wewnętrzne dziecko rozpieszcza jazdą na deskorolce, grą w piłkę nożną i zachwytem nad przyrodą. Potrzebę odkrywania zaspokaja czytając skandynawskie i niemieckie kryminały. Wolność odnajduje w długich rozmowach i lotach szybowcem. Lubi cieszyć się życiem.

Dominik Haak - konsultacje psychologiczne i seksuologiczne, warsztaty

zdjęcie Dominika

 

 

 

 

 

 

 

 

Psycholog, dyplom magistra zdobył na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, ze specjalnością z seksuologii klinicznej i psychoterapii zaburzeń. Członek Polskiego Towarzystwa Seksuologicznego i Polskiego Towarzystwa Psychologicznego.

Jego specjalnością jest pomoc psychologiczna i poradnictwo psychologiczno-seksuologiczne wobec osób zmagających się z niedogodnościami dotyczącymi tematyki orientacji seksualnej oraz tożsamości płciowej. Regularnie poszerza swoją wiedzą poprzez uczestnictwo (bierne i czynne) w międzynarodowych konferencjach seksuologicznych.

Cennik

konsultacje psychologiczne - 120 zł / 50 minut

konsultacje seksuologiczne - 120 zł / 50 minut

sesje coachingowe - 120 zł / 50 minut

terapia par - 120 zł / 60 minut

Zapisy

e-mail: psycholog@fundacjaq.eu

tel: 664 429 459

UWAGA!

Jeśli potrzebujesz pomocy / wsparcia, a nie możesz sobie pozwolić na opłacenie sesji, napisz do nas: psycholog@fundacjaq.eu , a znajdziemy rozwiązanie.